Regelmatig spreek ik managementondersteuners die met hun handen in het haar zitten, omdat zij niet weten hoe zij zo efficiënt en goed mogelijk kunnen notuleren.

Wat wel en niet belangrijk is voor het verslag. 

Zij krijgen hier stress van. 

Herken jij dit ook? 

Download dan mijn gratis stappenplan! 

 

Ik ben er van overtuigd dat als je weet hoe je moet notuleren en waar je op moet letten, dat notuleren dan veel gemakkelijker gaat. En misschien zelfs wel leuk wordt 😊.

Neem echt even de tijd om het e-book goed te lezen. Over het algemeen worden e-books een beetje gescand en dat is ook geen probleem natuurlijk, maar gun jezelf echt even om de praktische tips die ik voor je heb opgesomd even te lezen. Je hebt er absoluut iets aan.

Maar voordat je naar je mailbox snelt om alles te gaan lezen, heb ik hieronder nog iets moois voor je!  

 

Speciaal voor jou

Speciaal voor mensen die mijn e-book downloaden heb ik een korting van maar liefst 50% op mijn online training (Beter) Leren Notuleren! Je betaalt nu geen € 97,00 maar slechts € 47,00! De online training bestaat uit maar liefst 10 hoofdmodules, 38 submodules, diverse voorbeeldbestanden en checklisten die je kunt downloaden en tal van voorbeeldzinnen die je direct kunt gebruiken in je verslagen!

 

Ja! Ik wil toegang tot de online training voor slechts € 47,00!

Gratis supportsessie!

Wil jij kans maken op een gratis supportsessie van 45 minuten met mij? 

Vul dan het formulier in met daarin een paar vragen, zodat ik me even kort kan inlezen in jouw situatie en mij hierop voor kan bereiden.

In zo’n inspiratiesessie mag je me alles voorleggen en vragen stellen over dingen waar je mee zit of over twijfelt. Ik denk graag met je mee.

Formulier inspiratiesessie

Voor nu wens ik je heel veel leesplezier toe met het e-book. Zijn er dingen onduidelijk voor je stuur me dan gerust een mail, of stuur een DM via Instagram of LinkedIn. Ik reageer dan zo snel mogelijk op je!

Ook vind ik het altijd superleuk om te horen of je iets hebt gehad aan mijn e-book.

Nog even voorstellen…

Mijn naam is Greta Jordens. Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van een dochter en een zoon én trotse eigenaar van nóg een bedrijf: Allround Support. 

Al 35 jaar notuleer ik de meest uiteenlopende vergaderingen en geef ik 1-op-1 trainingen notuleren aan managementondersteuners.

Het is mijn missie om er voor te zorgen dat steeds meer managementondersteuners met meer vertrouwen efficiënter gaan notuleren. Want als je eenmaal weet hoe het werkt dan kan notuleren zelfs leuk worden! En hoef je er niet meer tegenop te zien.

Hiervoor bied ik een online training (Beter) Leren Notuleren aan, maar je kunt bij mij ook een 1-op-1 training notuleren volgen, helemaal op maat. 

Daarnaast bied ik een 1-op-1 VIP-programma aan. In dit programma ben ik 3 maanden je steun en toeverlaat en je coach op het gebied van notuleren. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even hier

Volg mij op Instagram

Hier neem ik je mee in mijn leven en mijn 2 bedrijven en geef ik regelmatig hele handige tips die je helpen om nóg beter te notuleren!

"Greta heeft ons enorm goed geholpen met de cursus Leren Notuleren voor beginners. Ze heeft alle geduld en goede uitleg gegeven die wij nodig hadden. Wij kunnen door haar cursus zelfverzekerd aan de slag met het notuleren!" 

Amba Flex

Bedankt namens het team

"Door jarenlange ervaring en haar plezier in het werk weet Greta de kneepjes van het vak uitstekend over te brengen op haar cursisten. Het handige naslagwerk dat ik mee kreeg zal ik nog vaak gebruiken." 

Jolanda de Kok

Office Manager

"Mijn ervaring over de eendaagse notuleertraining, die is gegeven door Greta. Helder, praktisch, to the point, toegespitst op de persoon en flexibel.

Bedankt hiervoor!" 

Teuna Bouwmeester

ZZP/MKB support - assistent - PA - organisator