1-op-1 training notuleren

3 sessies volledig op maat

Wil jij met meer vertrouwen efficiënter notuleren? 


Vind jij het ook zo lastig om hoofd- van bijzaken te onderscheiden? Wat je nou wel en niet moet opnemen in je verslag als er een discussie plaats vindt? Schrijf of typ je álles wat er wordt gezegd tijdens de vergadering, zodat je ‘zeker weet’ dat je in ieder geval niets hebt gemist?

Het liefste wil je gewoon een goed verslag schrijven wat iedereen begrijpt en waar weinig opmerkingen op terug komen. Dát leer ik jou tijdens een 1-op-1 training van 3 sessies:  1 bij mij op locatie én 2 online (in totaal 6 uur). 

Ik neem een aantal van door jou gemaakte notulen grondig door en geef daar uitgebreide feedback op. En ik beantwoord alle vragen die je hebt. 

Ja! Ik wil graag efficiënter notuleren!

1-op-1 training (Beter) Leren Notuleren

Op de manier zoals je het tot nu toe deed wordt het uitwerken van je notulen tot een goed, leesbaar verslag een klus die frustratie en stress oplevert. En het kost je nog veel tijd ook.

In de individuele 1-op-1 training leer ik je alle tips en trucs die je nodig hebt om met meer vertrouwen efficiënter te notuleren.

Ik beloof je: als je de basis snapt, is notuleren echt leuk en kost het je veel minder tijd! 

Ik leer je onder andere

 • Je zodanig voor te bereiden op een vergadering dat het uitwerken van de notulen eenvoudiger wordt;
 • Gericht te luisteren tijdens een vergadering, zodat je niet meer noteert dan nodig is;
 • Ontspannen te observeren;
 • Gestructureerde aantekeningen te maken waardoor het uitwerken eenvoudiger wordt;
 • Het uitwerken van begrijpelijke en gestructureerde notulen.

In de training komt aan bod

 • Gericht luisteren;
 • Soorten notulen;
 • Doelen herkennen van een agendapunt of vergadering;
 • Deelnemers aan de vergadering;
 • Voorbereiden van de vergadering;
 • Het maken van aantekeningen;
 • Het uitwerken van de aantekeningen;
 • Tips voor het goed schrijven van notulen.

Programma van de training

We starten de eerste sessie live op locatie in Apeldoorn, waar ik er uiteraard ook voor zorg dat de inwendige mens niet wordt vergeten.  

Ik zoom helemaal in op jouw specifieke leerwensen. 

Na het bespreken van de theorie gaan we aan de slag met de twee door jou ingebrachte (geanonimiseerde) notulen. Deze gaan we helemaal samen analyseren, ik geef je er tips over en we bespreken het proces zoals het voor jou was tijdens de vergadering en tijdens het notuleren.

Je hebt alle ruimte om alle vragen te stellen die je hebt en problemen voor te leggen die je tegen komt in je dagelijkse werk.

Je ontvangt veel handige tips en trucs en ik geef je diverse checklisten die het voorbereiden op een vergadering en het uitwerken van de notulen makkelijker maken.

Voor deze training heb je je eigen laptop nodig.

Tussen de live en online sessies zitten 1 tot 2 weken. Je hebt in die periode de gelegenheid om te oefenen in je werksituatie. Tijdens de online sessies bespreken we de door jou gemaakte notulen en waar je nog tegenaan liep.  Uiteraard kun je ook hier weer alle vragen stellen die je nog hebt.  

 

1-op-1 training op maat

€ 1.597

 • De training bestaat uit:
  • 1 sessie van 3 uur live op locatie bij mij in Apeldoorn
  • 2 sessies van 1,5 uur online via Teams
 • Je krijgt een uitgebreid naslagwerk met informatie, tips, checklists, templates en voorbeelden
 • Koffie/thee en lekkers is inclusief 
 • Je ontvangt een certificaat

Wil jij met vertrouwen notuleren en het nog leuk gaan vinden ook? Meld je dan snel aan voor deze leerzame training die helemaal afgestemd is op jouw behoeften.

Aanmelden voor deze training

Trainer

Greta Jordens

Ik ben Greta Jordens. Ik verzorg de individuele 1-op-1 trainingen (Beter) Leren Notuleren.

Ik heb ruim 35 jaar ervaring met het notuleren van de meest uiteenlopende vergaderingen.

De kennis en ervaring die ik daarmee heb opgedaan en nog steeds opdoe verwerk ik voortdurend in mijn training, waardoor deze heel actueel blijft.

Notuleren vind ik een ontzettend leuk vak en die passie deel ik graag.

Wat anderen zeggen

Suzanne

 "

Praktische training

De één-op-één training is perfect aangepast op mijn leerdoelen. Door mijn eigen notulen in te brengen was het voor mij gelijk erg praktisch. Greta schakelt tijdens de training snel, zo werden al mijn vragen besproken. Het was erg fijn om de trainingsdagen aan te passen aan de vergaderdata, zodat ik in de tussenliggende periodes de tijd kon nemen om het geleerde in praktijk te brengen. Greta brengt haar enthousiasme voor het vak over. Na het volgen van de één-op-één training heb ik meer zelfvertrouwen en lever ik professionele notulen."

Amba Flex

"Greta heeft ons enorm goed geholpen met de cursus Leren Notuleren voor beginners. Ze heeft alle geduld en goede uitleg gegeven die wij nodig hadden. Wij kunnen door haar cursus zelfverzekerd aan de slag met het notuleren!" 

Bedankt namens het team

Wil jij met vertrouwen efficiënter notuleren?

En het nog leuk gaan vinden ook? Meld je dan snel aan voor deze leerzame training die helemaal afgestemd is op jouw leerwensen.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 085 48 33 545 of stuur een e-mail naar [email protected]

Ik meld me aan!